Reparatie

Deel dit met:

Wij doen reparatie's aan GipsspuitenSpackspuitenCompressoren & Airless spuiten

Reparatie sevice nodig? Dit doen we met plezier!

Wij repareren uw machine aan de werkplaats of op de bouw.

Hoe vervelend is dat? Je wilt ’s ochtends vroeg beginnen, doet de machine het niet. Je hebt geen idee wat het probleem is maar de klus MOET af! En nu?

Telefonische service.

90% van de problemen lossen wij samen met u op via de telefoon. Samen met u proberen wij uw storing aan gipsspuit, spackspuit of airless spuit op te lossen. Hierdoor kunt u snel weer aan de slag en voorkomen we dat u stil staat. Lukt dit niet? Dan komen we bij u op locatie.

Service op locatie.

Lukt het ons niet om de storing via de telefoon op te lossen, dan voeren wij ook reparaties uit op locatie. Wanneer u verder gaat met eventuele andere zaken zoals hoekstrippen zetten, afplakken, of andere klussen, komt 1 van onze monteurs op locatie om de reparatie uit te voeren.

Service in onze werkplaats.

Heeft u minder haast dan kunt u ook langs komen met uw machine aan onze werkplaats. Hier beschikken wij over een enorm aantal reserve onderdelen en kunnen wij u snel helpen. Is de machine er erg slecht aan toe en kunnen wij uw machine niet direct repareren? Ook dan is er nog geen stront aan de knikker.

Vervangende machines.

Is uw machine defect maar moet de klus doorgaan? Dan hebben wij eventueel een vervangende machine voor u. Wij hebben gipsspuiten, spackspuiten, compressoren en airless spuiten voor u beschikbaar. Deze kunt u van ons huren terwijl wij zo spoedig mogelijk uw eigen machine repareren.

Gipsspuit machine
Airless spuiten
M-tec Duomix 2000 Egalisatie pomp

Met onze services gaat uw werk altijd door.

Neem contact met ons op en bekijk wat we voor u kunnen betekenen.