Keuren

Deel dit met:

NEN keuringen.

Werken met ondeugdelijke machine’s, steigers en trappen kan enorme consequenties hebben. Laat daarom regelmatig uw gereedschap en steigermateriaal keuren! Schoonewil Techniek Nijverdal voert NEN keuringen uit en heeft hiervoor gecertificeerd personeel en de meest recente testapparaten in huis zodat wij u deze zorgen uit handen kunnen nemen! Wij keuren uw materiaal op locatie of in onze werkplaats. Wij slaan alle testcertificaten online op zodat u altijd bij de voor u toegankelijke gegevens kunt! Ook ontvangt u 2 weken voor het vervallen van de keuring een mail zodat u altijd op de hoogte blijft van de staat van uw materieel!

Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact met ons op!

0
+
Machines verhuurd
0
+
Keuringen uitgevoerd
0
Jaren ervaring
0
+
Koppen koffie

Elektrische keuringen

Schoonewil Techniek zorgt al sinds 1998 voor de NEN 3140 keuringen van elektrische machines voor diverse bedrijven.

Alle elektrische apparaten dienen regelmatig, meestal jaarlijks, volgens NEN 3140 een veiligheidskeuring te ondergaan. Bij deze keuring word voornamelijk gekeken naar de veiligheid van de machine. Toch kunnen er bij een dergelijke keuring ook andere mankementen naar voren komen. Deze zullen wij, eventueel in overleg, ook voor u verhelpen zodat u met een veilige én goedwerkende machine de deur uit gaat.

Keuren van steigers en trappen

Schoonewil Techniek Nijverdal keurt uw steigers en trappen volgens NEN 2484

Jaarlijks zijn er 120 steiger ongevallen te betreuren in Nederland. 60% hiervan komt door een ondeugdelijke steiger! Laat daarom uw steigermateriaal minimaal jaarlijks keuren. Zo voorkomt u een hele hoop ellende voor u zelf en uw werknemers.

Keuren van valbeveiliging

NEN 360-361-365

Liever proberen we valbeveiliging te vermijden. Het zit niet prettig en het belemmerd in de werkzaamheden. Toch zijn we valbeveiliging nodig en wanneer het dan mis gaat moeten we er met ons leven op kunnen vertrouwen! Laat hierom uw valbeveiliging regelmatig keuren. U wilt het risico toch niet lopen dat het mis kan gaan!