Gebruikte machines

Deel dit met:

Maak een keuze uit onze tweedehands machines

Al onze gebruikte machines hebben 12 maand garantie.

Tweedehands machine kopen? Waarom niet!

Gebruikte machine kopen zoals een gipsspuit, spackspuit machine of compressor, ze kennen allemaal een enorm lange levensduur. Geen probleem dus om in plaats van een nieuwe, een tweedehands machine te kopen. Maar waar moet u op letten?

Onderhoud.

Onderhoud is het allerbelangrijkste voor de levensduur van een machine. Door tijdig onderhoud te plegen worden kleine problemen vroeg onderkent en wordt voorkomen dat belangrijke en vaak ook dure onderdelen kapot gaan. Wij adviseren daarom elk jaar onderhoud te doen. Onze gebruikte machines worden altijd volledig onderhouden afgeleverd. Hierdoor weet u zeker dat de machine nog jaren mee gaat!

Schoon en compleet.

Is de verkoper zuinig op zijn machine geweest? Ofwel, is de machine schoon? Zitten alle benodigdheden erbij? Functioneert alles naar behoren. Iemand die zuinig is op zijn machine, onderhoudt zijn machine vaak ook goed. Hij houdt zijn machine schoon en wanneer er iets stuk gaat repareert hij dit direct. Ook hierdoor wordt de levensduur van een machine verlengd en zeg eerlijk, een schone machine is toch veel betere reclame dan een vieze.

 Roest.

Roest is een veel voorkomend probleem bij machines die bestemd zijn voor de natte afbouw. De machines worden altijd gebruikt in combinatie met water of vocht waardoor de machine snel gaat roesten. Helemaal op plekken waar nog veel resten gips of dergelijke zit, kan roest snel zijn gang gaan. Door de isolerende laag gips kan het vocht niet weg bij het staal en zorgt voor roestvorming. Roestvorming kan voor zwakke plekken zorgen in machines waardoor zelfs uw veiligheid op het spel komt te staan. Bekijk dus goed voor u een gebruikte machine aanschaft hoe het staat met de roestvorming.

Garantie.

Bij de koop van een tweedehands machine bestaat het risico dat er na aankoop al snel grote, prijzige onderdelen stuk gaan. Dit kan gebeuren omdat het geen nieuwe machine is. Kijk dus goed rond of u geen garantie kan krijgen op uw tweedehands machine. Hierdoor voorkomt u een miskoop!

Malafide handelaren.

Op de bouw vindt helaas veel diefstal plaats. Hele containers worden leeggeroofd en de hard werkende ondernemer kan fluiten naar zijn gereedschap. Kijk dus goed uit wat u op het internet koopt. Weet de verkopende partij wel wat hij verkoopt en wat weet hij over de geschiedenis van de machine? Lijkt een advertentie te mooi om waar te zijn? Dan is dit ook vaak het geval! Ga altijd op je gevoel af en kies voor de zekerheid voor een erkende dealer.

Wij staan voor kwaliteit!

Neem contact met ons op en kijk wat we voor u kunnen betekenen.

Schoonewil Techniek biedt machinesgereedschap aan van deze merken

Vraag ons naar de mogelijkheden