Over ons

Deel dit met:

Uw beste partner op het gebied van verhuurkeuringenmachinestrappen & onderhoud

Schoonewil verrast keer op keer. Dat zit nu eenmaal in het bloed.

WIE ZIJN WIJ

Schoonewil techniek Nijverdal is gespecialiseerd in machine techniek voor de afbouw. Met onze kennis en jarenlange ervaring, zijn wij bij uitstek het bedrijf voor al uw oplossingen op het gebied van meng en pomp techniek. Wij verkopen en ontwikkelen gipsspuiten, spackspuiten, compressoren, airless spuiten en cementdekvloer machines. Dus ook voor uw jaarlijks onderhoud en keuringen kunt u bij ons terecht.

KWALITEIT

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dit is niet alleen terug te zien in de kwaliteit van onze werkplaats en werknemers maar wat wij veel belangrijker vinden, is dat u dat terug ziet in uw machine! Elke machine verdiend bij ons de zelfde aandacht. Nieuwe en gebruikte machines worden voordat ze de werkplaats verlaten grondig gecontroleerd en gekeurd. Tevens kunnen wij ook voor storingen of problemen op locatie komen.

INNOVATIE

Doordat wij al veel jaren meegaan in de pomp en meng techniek, zijn wij al heel veel interessante uitdagingen tegen gekomen en hebben wij al vele oplossingen bedacht voor onze klanten. Wij draaien onze hand niet om voor nieuwe ideeën. Door naar uw ideeën te luisteren en onze ervaring daarop toe te passen is er ook voor uw probleem een oplossing!
0
+
Machines verhuurd
0
Keuringen uitgevoerd
0
Jaren ervaring
0
Koppen koffie