Diensten

Deel dit met:

Uw beste partner op het gebied van verhuuronderhoudkeurenmachines

Verkoop machines en gereedschappen

Schoonewil Techniek Nijverdal voorziet u van betrouwbare afbouwmachines en gereedschappen. Zowel nieuw als gebruikt hebben wij machines staan welke direct in gebruik genomen kunnen worden.

Met uw vakkennis, onze diensten zoals gereedschap expertise en de juiste machine voor uw klus zijn uw opdrachten sneller klaar. Bekijk onze diensten en producten online of kom eens langs in onze showroom. Onze vakspecialisten staan voor u klaar.

Naast de verkoop van machines kunt u bij ons ook terecht voor het huren van machines en gereedschappen.


Wij onderhouden uw machines of gereedschappen

Schoonewil Techniek Nijverdal heeft alles in huis om uw machines en gereedschappen te onderhouden alsmede officieel te keuren. Daarom zijn wij bij uitstek uw partner voor het onderhoud.

Wilt u er zeker van zijn dat u met veilige machines of gereedschappen werkt die aan de geldende eisen voldoen? Laat onze gecertificeerde keurmeesters jaarlijks een inspectie uitvoeren. U ontvang een keuringsrapport dat u inzicht geeft in de technische- en veiligheidsstatus van uw machinepark en gereedschappen.

Nieuwe machines

Wij hebben een groot assortiment aan machines. Voor elke klus is Schoonewil Techniek uw beste partner.

Gebruikte machines

Bij de verkoop van nieuwe machines ruilen wij regelmatig gebruikte machines in. Na een grondige inspectie worden deze machines weer met 12 maanden garantie aangeboden voor de verkoop.

Verhuur

Schoonewil Techniek is al jaren het adres voor de huur van betrouwbare afbouwmachines en gereedschappen.

Onderhoud

Goede kwaliteit van uw gereedschap en machines is erg belangrijk voor het beste resultaat. Maak daarom gebruik van onze onderhoud service.

Schoonewil Techniek biedt machinesgereedschap aan van deze merken

Vraag ons naar de mogelijkheden